Elazığ TSO Başkanı Arslan: Ayçiçekyağı stoklarında sıkıntı yok

Düzenleyen:
Elazığ TSO Başkanı Arslan: Ayçiçekyağı stoklarında sıkıntı yok

GÜNDEM Haberleri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, ayçiçek stoklarında bir sıkıntı olmadığını söyledi. Arslan, vatandaşlardan ihtiyaçları dışında ayçiçek yağ almamasını istedi.

Sosyal medyada yayılan ayçiçek yağında kıtlık yaşanacak, zam gelecek söylentileri sonrası marketler adeta talan edildi. Bu iddialara ilişkin Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Asilhan Arslan açıklamalarda bulundu. Arslan, stoklarda yeterli miktarda ayçiçek yağı bulunduğunu söyledi. Başkan Arslan, şunları kaydetti: Sosyal mecralarda yaşanan asparagas haberin etkisiyle vatandaşlarımızın ayçiçek yağını ihtiyaçtan fazla alması stokları sıkıntıya sokacaktır. Hem ihtiyaç dahilinde tüketim yapan vatandaşlarımızı mağdur edecek hem de stokçuluk yapacak art niyetli kişilerin önünü açacaktır. Odamız üyesi gıda dağıtım firmalarımız ve marketlerimizle yaptığımız istişarelerde, ilimizdeki stoklarda yeterince ayçiçek yağı olduğu, tedarik zincirinin bozulmaması için vatandaşlarımızın ihtiyaç fazlası ürünü evlerinde saklamaması gerekliliği görülmüştür. Vatandaşlarımızdan öncelikli ricamız; piyasaların seyrini ve tedarik zincirini bozmayacak şekilde ihtiyaçları kadar ürün almalarıdır.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...