Vali Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da turuncu alarm kalktı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Vali Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da turuncu alarm kalktı

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul'da yoğun kar yağışı devam ederken kentte birçok otobüs seferi yapılamadı, güzergahlar değiştirildi. Bazı noktalarda ise zincirleme trafik kazaları meydana geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kentte turuncu alarmın kalktığını bildirdi.

İstanbul'da günlerdir devam eden kar yağışı dün etkisini artırdı. Aniden başlayan yağış nedeniyle bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi, sürücüler zor anlar yaşadı. 

Vali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kıymetli hemşehrilerim, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün son verilerine göre İstanbul’da turuncu alarm kalktı. 14 Mart Pazartesi (yarın) il geneli 00.00-09.00 az bulutlu ve açık, 09.00-12.00 parçalı bulutlu geçecek." ifadelerini kullandı.

İSTANBUL BOĞAZI GEMİ TRAFİĞİNE KAPATILDI

İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği, olumsuz hava koşulları nedeniyle çift yönlü kapatıldı. 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İstanbul Boğazı'nda Yeniköy-İstinye arasında görüş mesafesinin 100 metre olarak rapor edildiği belirtildi.

Vali Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da turuncu alarm kalktı

İstanbul Boğazı'nın tamamında yoğun kar yağışının etkili olması nedeniyle deniz trafiğinin saat 11.20'den itibaren çift yönlü askıya alındığı kaydedilen açıklamada, yerel trafiğe gerekli uyarıların tüm sektörlerce yapıldığı bildirildi.

 

KAĞITHANE'DE FACİADAN DÖNÜLDÜ

Kağıthane'de buzlanan sokakta çıkamayan hafif ticari araca, o anda süratle gelen bir otomobil çarptı. Kazada 2 kişi aracın altında kalmaktan son anda kurtulurken, büyük bir faciadan dönüldü.

Vali Yerlikaya açıkladı: İstanbul'da turuncu alarm kalktı

ÜMRANİYE'DE İETT OTOBÜSÜ KAZA YAPTI

Ümraniye'de buzlanan sokakta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, önce park halindeki otomobile, daha sonra da aydınlatma direğine çaparak kaza yaptı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...