Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara uyarı: Acımayacağız

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara uyarı: Acımayacağız

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Çevre Yolu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, fırsatçılara seslenerek "Vicdansızlık yaparak milletin geçimine göz dikenlere acımayacağız." ifadelerini kullandı.

Malatya Çevre Yolu Açılış Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi refahın sembolü yapmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek dünyada yaşanan fiyat artışlarının ülkemizi de etkilediğini belirtti. 

Erdoğan, fırsatçılık yapanlara sert sözlerle yüklenerek, "Ülkemizdeki kimi kesimlerin açgözlülüğü vatandaşlarımız açısından sıkıntılı bir tablo ortaya çıkmaktadır. Milletin aşına göz dikenlere acımayacağız." dedi. 

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Malatya'da açılışını yaptığı Çevre Yolu için "Çevre Yolumuzun şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Mühendisinden işçisine herkesi tebrik ediyorum. Malatya Çevre Yol, artan trafik yoğunluğunu azaltıp şehrin hayat kalitesini yükseltecek.

FIRSATÇILARA UYARI

Hem fiyatlaması küresel düzeyde yapılan ürünlerin yol açtığı dengesizliklerle hem de fahiş kazanç peşinde koşanlarla mücadelemizi sürdürüyoruz.

EKONOMİ MESAJI

Bir süredir ekonomimiz döviz kuru hareketlerinin faiz tartışmalarının ve enflasyonun yükselişi tehdidi altındadır.

Enerji ve gıda başta olmak üzere artan fiyat artışları bizi de etkilemektedir. Ülkemizdeki kimi kesimlerin aç gözlülüğü de eklenince vatandaşlarımız açısından sıkıntılı bir tablo ortaya çıkmaktadır. Hem bu dengesizliklerle hem de fahiş kazanç peşinde koşanlarla mücadelemizi sürdürüyoruz.

Elektrik ve doğal gaz faturalarının yükünün büyük bir bölümünü devlet olarak biz karşılıyoruz. Vatandaşa 165 milyar liralık destek verdik. Bu yıl desteğimiz bunun iki katını bulacak."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...