Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acılı anneden HDP'nin kaçırıp PKK'ya teslim ettiği kızına 'teslim' çağrısı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Acılı anneden HDP'nin kaçırıp PKK'ya teslim ettiği kızına 'teslim' çağrısı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 949’ncü gününde de sürüyor. 23 yaşındayken kaçırılan Zahide Öner’in annesi kızının dönmesi için teslim çağrısında bulundu.

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019’da farklı kentlerden Diyarbakır’a gelen ailelerin HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemi 949. gününde de devam ediyor.

Hakkari’de ikamet eden ve 2014 yılında 23 yaşındayken kaçırılan Zahide Öner’in annesi Zebude Öner, HDP il binası önündeki çadırda evladına kavuşmak için nöbet tuttuğunu söyledi.

HDP KAÇIRIP PKK'YA TESLİM ETTİ

Öner, “Kızım işe gidiyordu, işçilere aşçılık yapıyordu. Sabah gitti, akşam gelmedi. Aradık bulamadık, kızımın fotoğraflarını internette gördük. HDP kaçırıp PKK’ya teslim etti, 8 yıldır haber alamadık. Zahide, kızım gel, korkma hep birlikte gelin seni bekliyoruz. Kimden korkuyorsunuz, korkmayın devletimiz güçlü bir devlet” dedi.

Acılı anneden HDP'nin kaçırıp PKK'ya teslim ettiği kızına 'teslim' çağrısı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...