Adana'da 'Başbakan' uygulaması

/ Kaynak: İHA
Adana'da 'Başbakan' uygulaması

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Adana'da gerçekleştireceği miting öncesi kenttin birçok noktasında geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı.

Bugün öğle saatlerinde Adana'ya gelecek olan Başbakan Erdoğan'ın gerçekleştireceği mitingler öncesi Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kentin 10 ayrı noktasında uygulama yaptı. Kentin giriş ve çıkışları ile ana arterlerinde gerçekleştirilen uygulamaya 300 polis katıldı. Uygulamada araçlar durdurularak sürücü ve yolcu konumundaki vatandaşlara üstü araması yapıldı. Araçlar ise koltuk aralarından paspas altlarına kadar didik didik arandı. Aramada bulunan beyzbol sopası ve bıçaklara el konulurken, aracında muşta çıkan sürücü ile yanında bulunan arkadaşı ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. nbsp;


VALİ COŞ UYGULAMALARI İNCELEDİ
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerindeki uygulama noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kentte çeşitli zamanlarda vatandaşların güvenliğini ve suç işlemek isteyenleri önlemek için güvenlik güçlerinin çeşitli önleyici çalışmalar yaptığını belirten Vali Coş, "Bu tür uygulamalarımız hemen hemen her hafta ilimizin değişik bölgelerinde ve değişik ilçelerinde yapılıyor. Bu da onlardan birisi. Ama tabi sayın başbakanımızın teşrifleri nedeniyle bugün biraz daha geniş kapsamlı olarak çok daha fazla bölgede uygulama yapılıyor herhangi bir şekilde olumsuz bir durum ortaya çıkmasın diye" dedi. Uygulamanın geç saatlere kadar süreceği bildirildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...