Adana'da PTT şubesindeki silahlı soygun

/ Kaynak: AA
Adana'da PTT şubesindeki silahlı soygun

GÜNDEM Haberleri  / AA

Şubeden 17 bin 500 lirayı alarak kaçtığı iddia edilen zanlı yakalanıp, tutuklandı

PTT şubesinden silah tahdidiyle 17 bin 500 lirayı alarak kaçtığı öne sürülen zanlı yakalanıp, tutuklandı. Gasp Büro Amirliği ekipleri, merkez Yüreğir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki PTT şubesinde 22 gün önce, kadın görevliyi tabancayla tehdit ettikten sonra 17 bin 500 lirayı alarak kaçtığı iddia edilen zanlıyı belirlemek için şubedeki ve çevrede bulunan 174 güvenlik kamerası kaydını inceledi. Şapka ve güneş gözlüğü takan zanlının kimliğini belirleyen ekipler, A.G'yi yakaladı. A.G'nin, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda, "5 ay önce evlendiğini, düğün nedeniyle 15 bin lira borcu olduğunu, bunu ödeyebilmek için olayı gerçekleştirdiğini" söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin adından adliyeye sevk edilen zanlı
tutuklandı. PTT şubesinin güvenlik kamerası görüntülerinde, şapkalı, güneş gözlüklü ve sırt çantalı bir kişi içeri girerek kadın veznedara bir kağıt uzattıktan sonra yüzüne medikal maske takıp, görevliye tabanca doğrultuyor. Veznenin diğer tarafına geçerek, kedisine direnen görevlinin boğazını sıkan zanlı, kasadan aldığı paraları çantaya doldurarak kaçıyor.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...