MSB acı haberi duyurdu! 2 Mehmetçik şehit oldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
MSB acı haberi duyurdu! 2 Mehmetçik şehit oldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Furkan Gök'ün şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Piyade Uzman Çavuş Furkan Gök ile Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon'un Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bugün teröristlerle çıkan çatışmada yaralanarak hastaneye sevk edildiği ve bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

ACI HABER ŞEHİDİN BABA OCAĞINA ULAŞTI 

Kuzey Iraktaki Pençe-Kilit Harekatı sırasında teröristlerle girilen çatışma sonucu şehit olan Gök'ün Kahramanmaraş'taki ailesine acı haber ulaştı.

Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya ve psikososyal destek ekipleri, 24 yaşındaki uzman çavuşun şehadet haberini Hasancıklı Mahallesi'nde ikamet eden baba Osman ve anne Döndü Gök'e verdi. Gök'ün yakınları ile ekipler, aileyi teskin etmeye çalıştı. Şehidin baba evi ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

24 YAŞINDA ŞEHADETE ULAŞTI

Çon'un ateşi de Samsun’un Havza ilçesindeki babaocağına düştü. 24 yaşındaki şehidin acısı baba Alper ve anne Hafize Çon’u yaktı. Bekar olan askerin 2 kız, 1 erkek olmak üzere 3 kardeşi bulunuyor. Merhumun yarın memleketinde toprağa verilmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...