Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Zelenskiy ile görüştü: Elimizden geleni yapmaya hazırız

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Zelenskiy ile görüştü: Elimizden geleni yapmaya hazırız

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki liderin görüşmesinde, Rusya ve Ukrayna savaşındaki son durum ele alındı. Erdoğan, "Mariupol'da tablo her geçen gün üzücü bir hal alıyor" ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Rusya-Ukrayna savaşındaki son gelişmeler ve müzakere sürecine dair konular ele alındı.

'MARİUPOL'DEKİ TABLO ÜZÜCÜ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşmede, tablonun her geçen gün daha da üzücü bir hal aldığı Mariupol’de yaralı ve sivillerin tahliyesinin mutlaka sağlanması gerektiğini belirtti.

'GARANTÖRLÜĞE OLUMLU BAKIYORUZ'

Müzakere sürecinde ellerinden gelen tüm yardımı sağlamaya, arabuluculuk dahil gereken desteği sunmaya hazır olduklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, garantörlük konusuna da ilkesel olarak olumlu baktıklarını dile getirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...