Bursa'da cezaevi aracına saldıranların hücre evine operasyon

Düzenleyen:
Bursa'da cezaevi aracına saldıranların hücre evine operasyon

GÜNDEM Haberleri

Bursa'da cezaevi aracına saldırı düzenleyen hainlerin saklandığı adres belirlendi. Ardından ekipler, hücre evine operasyon düzenledi..

Geçtiğimiz günlerde Bursa E Tipi Cezaevi'nde görevli infaz koruma memurlarını taşıyan otobüsün geçişi sırasında, el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlenmişti. Aracın içinde bulunan infaz koruma memuru Cengiz Yiğit şehit olmuş, biri ağır 13 kişi de yaralanmıştı. 

HÜCREEVİNE OPERASYON

Bu hain saldırının ardından harekete geçen güvenlik güçleri, başarılı bir operasyona imza attı. Özel Hareket ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, saldırının faillerinin kaldığı değerlendirilen Selamet Mahallesi’ndeki bir eve baskın düzenledi. İçeride kimsenin olmadığı belirlenirken İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan da olay yerine geldi.

Hücre evi olduğu değerlendirilen ikametgahın girişinde tedbir alan polis ekipleri, yolu kapattı. Ekipleri, yüzlerce güvenlik kamerasına ait görüntüleri incelemeye aldı. Sokak sokak, cadde cadde araştırma yapılıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...