Milli Eğitim Bakanı açıkladı: Yarından itibaren öğretmen ve öğrenciler maske takmayacak

Düzenleyen:
Milli Eğitim Bakanı açıkladı: Yarından itibaren öğretmen ve öğrenciler maske takmayacak

GÜNDEM Haberleri

Bilim Kurulu toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin koca önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bir açıklamada Milli Eğitim Bakanı Özer'den geldi; Öğretmen ve öğrenciler artık maske takmayacak işte detaylar...

Bugün toplanan Bilim Kurulu sonrası alınan önemli kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurmuştu. Konu ile ilgili olarak okullarda maskelerin takılıp takılmayacağı merak konusuydu, Milli Eğitim Bakanı Özer, "Yarından itibaren öğretmen ve öğrenciler maske takmayacak" ifadelerini kullandı. "Bu süreci başarıyla tamamladığımızı tüm topluma ifade etmekten mutluluk duyuyorum." diyen Bakan Özer, salgın sürecinde gerek maske gerek aşı konusunda destek veren tüm mülki amirlerle öğretmenler, öğrenciler, eğitim yöneticileri ve velilere teşekkür etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...