Rize-Artvin Havalimanı açılmak için gün sayıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rize-Artvin Havalimanı açılmak için gün sayıyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Yatırımlarına hızla devam eden AK Parti hükümeti, Türkiye'nin 58'inci havalimanını açmaya hazırlanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize-Artvin Havalimanını 14 Mayıs’ta açılacağını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Burdur’un Bucak ilçesinde esnafı ziyaret edip dertlerini dinledi. Ardından AK Parti İlçe Başkanlığına geçti, vatandaşlarla iftarda bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Bakan Karaismailoğlu, bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutladığını söyledi.

DÜNYADA BEŞİNCİ...

Karaismailoğlu, denizin üstüne yapılan Rize-Artvin Havalimanının ne zaman açılacağıyla ilgili bilgi verdi. Ulaştırma Bakanı  Karaismailoğlu "Mühendislik başarımızın yeni bir göstergesi olan; dünyanın beşinci, ülkemizin de ikinci denize dolgu inşa edilen havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanını 14 Mayıs’ta açacağız. Böylece ülkemize de 58. havalimanını kazandırmış olacağız" dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...