İmamoğlu paylaştı... 'Eren Bülbül' hatası sosyal medyaya damga vurdu

Düzenleyen:
İmamoğlu paylaştı... 'Eren Bülbül' hatası sosyal medyaya damga vurdu

GÜNDEM Haberleri

Sosyal medya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımını konuşuyor. Trabzonspor'un şampiyonluğunun ardından taraftara 'eğlenmek için kurşun sıkma' mesajı gönderen İmamoğlu, paylaştığı tebrik görselinde Şehit Eren Bülbül yerine, "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filminde Eren'i canlandıran oyuncu Rahman Başel'in fotoğrafını kullandı. Sosyal medya kullanıcıları ise yapılan hataya benzer paylaşımlar yaparak tepki gösterdi.

38 yıl sonra şampiyon olan Trabzonspor'un sevinci cadde ve sokaklara taştı. Liderlerden sanatçılara kadar pek çok isimden de tebrik mesajları geldi.

OYUNCUNUN FOTOĞRAFINI KULLANDI

Bu isimler arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da vardı. İmamoğlu Trabzonspor'un şampiyonluğuna ilişkin iki paylaşım yaptı. 

Paylaşımlardan birinde İmamoğlu görselde, 2017'de şehit edilen Eren Bülbül'ün fotoğrafının yerine "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filminde rol alan Rahman Beşel'in fotoğrafını kullandı. 

İmamoğlu paylaştı... 'Eren Bülbül' hatası sosyal medyaya damga vurdu

 

Skandal hata kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, İmamoğlu paylaşımını henüz kaldırmadı. 

İmamoğlu paylaştı... 'Eren Bülbül' hatası sosyal medyaya damga vurdu15 yaşındaki Eren Bülbül 11 Ağustos 2017'de Trabzon'da PKK'lı teröristlerce şehit edilmişti.

Skandal hatanın ardından sosyal medya kullanıcıları duruma tepki göstererek İmamoğlu'nun özür dilemesini ve paylaşımı kaldırmasını istedi. 

TRABZONSPORA TEBRİK MESAJI

Öte yandan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir diğer paylaşımında ise "Trabzonspor'umuzun 2021-22 sezonu şampiyonluğunu yürekten kutluyorum. Sporun ve futbolun şehri Trabzon'a ve camiaya bu sevinci yaşatan; teknik heyeti, sporcuları ve yönetimi tebrik ediyorum." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...