Bakan Soylu, Şırnak'ta güvenlik güçleriyle iftar yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Soylu, Şırnak'ta güvenlik güçleriyle iftar yaptı

GÜNDEM Haberleri  / AA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ta komando, polis ve güvenlik korucularıyla iftar yaptı. Terör operasyonlarına değinen Bakan Soylu, hainlerin tarihe gömüleceğini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığında güvenlik güçleri ile birlikte bir araya geldi. Bakan Soylu, komando, polis ve korucularla iftar yaptı.

Ramazan ayının son gününde kahraman güvenlik güçleriyle beraber olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Soylu, bugün, Cudi Dağı'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz'i anmayı unutmadı.

Bakan Soylu, Şırnak'ta güvenlik güçleriyle iftar yaptı

"SİZLER DESTAN YAZDINIZ"

Bu topraklarda hür ve özgürce yaşamanın Türk milletinin ortaya koyduğu karakterden kaynaklandığını ifade eden Soylu “Yüzyıl sonra bu ülke için şöyle söylenecek; 21'inci asrın başında Batı'nın işgal etmek istediği Türkiye'yi bu ülkenin insanları, jandarması, askeri, polisi, korucusu, devlet başkanı, Cumhur Reisi bütün dünyaya meydan okudu ve 'Topraklarımızı size vermeyiz' diyerek bir destan yazdı. Bu destanın yazıcıları sizlersiniz" dedi.

Bakan Soylu, Şırnak'ta güvenlik güçleriyle iftar yaptı

"PKK'YI TARİHE GÖMEN NESİL OLARAK ADLANDIRILACAKSINIZ"

Bakan Soylu, Türkiye'nin büyük bir irade ve özgüvene sahip olduğunu vurgulayarak Eren Abluka ve Pençe-Kilit operasyonlarının başarıyla sürdüğünü hatırlattı. Güvenlik güçlerine "PKK terör örgütünü tarihe gömen nesil olarak adlandırılacaksınız." diye seslenen Soylu "Bu defteri kapatmak zorundayız. Bu defteri kapatacağız, etrafımızdaki coğrafyaya da biz huzur getireceğiz, 'Demokrasi getireceğim' diye milletin namusuna göz dikenlere karşı işimiz çok" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu, Şırnak'ta güvenlik güçleriyle iftar yaptı

"TERÖRİSTLERİN SONU YOK OLMAK"

Türk milletinin, güvenlik güçlerini "Aslanlarım" diye sevdiğini kaydeden Bakan Soylu "Hiçbir terör örgütü dünyada devlet kurmuş değildir. Onların sonu yok olmaktır ve yok edeceğiz. Onları yok etme madalyası sizin boynunuza takılacaktır, buna inancım tamdır. Cudi'yi, evlatlarımızın şehit olduğu Tuşimiya Vadisi'ni Allah şahittir ki kevgire çevireceğiz. Onlara karşı intikam hissimizin soğuyacağını düşünenler aldanmaktadırlar. Üç aylık hamileyken eşini kaybeden ve 'Vatan sağ olsun.' diyen o yüce Anadolu kadınına hesabını veremeyiz, bu kadar basit" diye konuştu.

ORGENERAL ARİF ÇETİN: CANIMIZ FEDA OLSUN

İftarda yer alan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin de şunları söyledi: Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edeceğiz. Şanlı Türk bayrağı ebediyete kadar göklerde dalgalanacak. Bizim de bu millet, vatan, devlet, bayrak için canımız, kanımız feda olsun, armağan olsun, yeter ki vatan sağ olsun.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...