Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da Başbakan Erdoğan'a sürpriz hediye

/ Kaynak: CHA
Adana'da Başbakan Erdoğan'a sürpriz hediye

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Star Academy Spor Kulübü sporcuları Adana'da bulunan Başbakan Erdoğan'a bir sürpriz yaptı.

Star Academy Spor Kulübü sporcuları ve Muay Thai Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade kızı Melisa Şahade ile birlikte, toplu açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Adana'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı konakladığı nbsp;otelde ziyaret etti. Ziyarette antrenör Hakan Şahade Başbakan Erdoğan'ın futbol oynadığı dönemdeki fotoğrafını çerçeveletip, nbsp;üzerine 'sporcuyu ve sporu seven Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' yazdırarak hediye ederken, 2012 ve 2013 Dünya Muay Thai Şampiyonu Hayri Doğan Hozanlı ve Cengaver Taylan Kemik ise Başbakan Erdoğan'ın üzerinde isminin yazılı olduğu Milli Takım eşofmanını hediye etti.


NERDEN BULDUNUZ BU FOTOĞRAFI?
Fotoğrafını gören Başbakan Erdoğan ise, "Bu fotoğrafı nereden buldunuz. Beni çok mutlu ettiniz. Teşekkür ederim." dedi. Ülkede başarılı sporcuların kendilerini daima gururlandırdığını belirten Başbakan Erdoğan, "Böyle şampiyon sporcuların olması, bizleri mutlu ediyor. Bizler, her zaman sporcunun yanındayız ve destekliyoruz." diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...