Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ayasofya Camii en yoğun gününü yaşadı: 104 bin kişi ziyaret etti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ayasofya Camii en yoğun gününü yaşadı: 104 bin kişi ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ramazan Bayramı'nın ilk gününde vatandaşlar Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ne akın etti. Bayramın birinci günü yani dün 104 bin 325 kişi Ayasofya'yı ziyaret etti.

11 ayın sultanı Ramazan ayının ardından bayram bereketiyle geldi. Bayram sebebiyle 2 yıl önce açılışı yapılan Ayasofya-i Kebir Camii Şerifine yoğun bir ziyaret yapıldı.Ramazan Bayramı namazını Ayasofya-i Kebir Camii'nde kılmak isteyenler, dün sabahın erken saatlerinden itibaren camiye giderek burada ibadetlerini yaptılar.

Ayasofya Camii'ni yalnızca İstanbullu vatandaşlar değil turistler ve şehir dışından gelenlerde ziyaret etti. İstanbul'a başka kentlerden ve yurt dışından gelenler namaz için Ayasofya Meydanı'nı doldurdu. Vatandaşlar ve turistler caminin dışında beraberlerinde getirdikleri seccadeler üzerinde saf tuttu. 

AÇILDIĞIN GÜNDEN BU YANA EN YOĞUN GÜN

İstanbu Valisi Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin, ibadete açıldığı günden sonra en yoğun gününü yaşadığını belirtti. Vali Yerlikaya, paylaşımında "Ramazan Bayramı'nın ilk günü İstanbul'umuzun simgesi muhteşem camimize gelenlerin sayısı 104 bin 325 oldu" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...