İstanbul'da tepki çeken görüntü: Mezarlıklarda çöp birikintileri

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İstanbul'da tepki çeken görüntü: Mezarlıklarda çöp birikintileri

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul'da Ramazan Bayramı dolayısıyla kabristan ziyareti yapan vatandaşlar, yanlarında getirdikleri şişeleri ortalığa atınca, mezarlıkta çöp birikintileri meydana geldi.

Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da vatandaşlar ahirete intikal etmiş yakınlarını ziyaret etmek üzere mezarlıklara gitti. Söz konusu ziyaretlerin maneviyata, vatandaşların etrafa saçtığı çöpler nedeniyle gölge düştü.

ATILAN ÇÖPLER TOPLANMAYINCA YIĞINLAR OLUŞTU

Ramazan Bayramı dolayısıyla mezarlıkları ziyaret eden vatandaşlar, yakınlarının kabirleri başında Kur'an-ı Kerim okuyarak dua etti.

Vatandaşların mezarlardaki çiçekleri sulamak için yanlarına getirdikleri plastik su bidonları, şişe ve kapları ziyaret sonrasında çevreye bırakması nedeniyle kirli bir görüntü ortaya çıktı.

Mezarlıkların kenarına ve çeşmelerin önünde konulan plastik su şişelerinin birikmesi ve bunların belediye görevlilerince temizlenmemesi, çevredeki bazı vatandaşların tepkisine neden oldu.

İstanbul'da tepki çeken görüntü: Mezarlıklarda çöp birikintileri

VATANDAŞLARDAN TEPKİ

Hasdal Mezarlığı'nda yakınlarının mezarlarını ziyaret eden bazı vatandaşlar, durumdan rahatsız olduklarını, böyle bir görüntünün ortaya çıkmasının bir talihsizlik olduğunu söyledi.

Yetkililerin de görevini yaparak temizlik çalışmasını aksatmamasını isteyen vatandaşlar, plastik atıkları çevreye bırakanlara tepkilerini dile getirdi.

Kağıthane'deki Ayazağa Mezarlığı'nda da benzer görüntülerle karşılaşan vatandaşlar, duruma tepki göstererek yetkililerin temizlik yapmasını istedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...