MSB duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu, 24 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
MSB duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu, 24 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Son dakika haberine göre; Zeytindalı Harekatı bölgesinde teröristler tarafından yapılan füze saldırısı sonucu bir askerimiz şehit oldu, 24 terörist ise etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytindalı Harekatı bölgesinde teröristler tarafından yapılan füze saldırısında ağır yaralanan Teğmen Talha Bahadır'ın kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğü açıkladı.

24 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Saldırı sonrası belirlenen terör hedeflerinin ateş altına alındığı ve ilk belirlemelere göre 24 teröristin etkisiz hale getirildiği aktarılan açıklamada, "Şehidimizin kanı yerde bırakılmamıştır, bırakılmayacaktır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz​​​​​​​" ifadelerine yer verildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...