Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'u kana bulayacaklardı! O teröristler tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İstanbul'u kana bulayacaklardı! O teröristler tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul'da eylem hazırlığında olan 3 terörist, istihbarat ve polis ekiplerinin ortak çalışması sonucu yakalandı. Zanlılar, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Güvenlik güçleri, teröristlere göz açtırmıyor. İstihbarat birimlerinin yaptığı çalışma sonucu Devrimci Komünarlar Partisi/Birleşik Özgürlük Güçleri (DKP/BÖG) terör örgütünün eylem hazırlığı içinde olduğunu belirlendi. Ardından İl Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sancaktepe’deki bir hücre evine operasyon düzenledi. 

Üç militan bomba hazırlarken suçüstü yakalandı. Megakentte sansasyonel eylem hazırlığında olan H.T, C.P. ve O.A. gözaltına alınırken evde 5 kilogram patlayıcı ile bomba düzenekleri ele geçirildi.

Terör profili uzmanlarınca sorgulanan şahıslar, emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan militanlar tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...