Bakan Soylu duyurdu: Trafik kazaları Ramazan Bayramı'nda düştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bakan Soylu duyurdu: Trafik kazaları Ramazan Bayramı'nda düştü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığının Ramazan Bayramında almış olduğu önlemler sonuç verdi ve geçen bayramlara göre trafik kazalarında can kaybı yüzde 61 azaldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sevindirici tabloyu sosyal medya hesabından duyurdu.

İçişleri Bakanlığı Ramazan Bayramı tatilinde karayollarında sıkı güvenlik tedbirleri aldı. Bayram tatili öncesi ve sonrasında emniyet ve jandarmadan toplam 110 bin trafik ekibi, 208 bin 900 personel görev aldı. Bayramı dolayısıyla alınan yoğun trafik tedbirleri ve "Bayramınız Kemerli Olsun" kampanyası neticesinde geçen yıllara oranla ölümlü trafik kazalarında düşüş yaşandı.

TRAFİK KAZALARI BAYRAMDA DÜŞTÜ 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından "Bayram tatili bitti. Geçen bayramlara göre trafik kazalarında can kaybı oranı yüzde 61 azaldı. Yine de haftasonuna kadar denetim için yollardayız. Lütfen trafik kurallarına uyalım. Bayramınız kemerli olsun" paylaşımında bulundu.

Bakan Soylu duyurdu: Trafik kazaları Ramazan Bayramı'nda düştüSüleyman Soylu'nun paylaşımı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...