Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan hudut kartallarına seslendi: En ufak yanlışa fırsat vermediniz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan hudut kartallarına seslendi: En ufak yanlışa fırsat vermediniz

GÜNDEM Haberleri  / AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefondan hudut kartallarına seslendi. Erdoğan, "Ordumuz, şu ana kadar hudut boylarında en ufak bir yanlışa fırsat vermedi. Ordumuzun siz değerli mensuplarını şahsım, milletim adına alkışlıyorum. Bu gayretleriniz tarih boyunca unutulmayacaktır." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever sınırın sıfır noktasında incelemelerini ve denetlemelerine devam ediyor. Hudut güvenliğine yönelik alınan tedbirleri yerinde inceleyen Akar, Şehit Yüzbaşı İlker Acar Hudut Karakolu'na da gitti. İncelemelerinin ardından Mehmetçik ile öğle yemeğinde buluşan Bakan Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştü.

“MİLLETİMİN ADINA ALKIŞLIYORUM”

Telefon konuşmasın hudut kartallarına seslene Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akar’ın huduttaki denetlemelerinin önemine işaret etti.  Mehmetçiğe görevinde başarı dileyen Erdoğan, "Ordumuz, şu ana kadar hudut boylarında en ufak bir yanlışa fırsat vermedi. Ordumuzun siz değerli mensuplarını şahsım, milletim adına alkışlıyorum. Bu gayretleriniz tarih boyunca unutulmayacaktır." diye konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmetçiğin geçmiş bayramını da kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan hudut kartallarına seslendi: En ufak yanlışa fırsat vermediniz

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...