Güldür Güldür'de 'Nureddin Nebati' skeci yayınlandı, Bakan Nebati sessiz kalmadı

Düzenleyen:
Güldür Güldür'de 'Nureddin Nebati' skeci yayınlandı, Bakan Nebati sessiz kalmadı

GÜNDEM Haberleri

Ekranların sevilen programı Güldür Güldür Show'da merakla beklenen Nureddin Nebati skeci dün akşam ekranlara geldi. Sosyal medyada hızla yayılan ve büyük ilgi gören skeç sonrası Bakan Nebati sessiz kalmadı, sosyal medya hesabından yorumda bulundu. Nebati, "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" ifadelerini kullanırken, ilk fırsatta ekibi ziyaret etmek istediğini belirtti.

Geçen hafta Güldür Güldür Show adlı eğlence programının fragmanında yer alan ve büyük yankı uyandıran Nurettin Nebati skeci izleyiciyle buluşmamış ve 'sansür' iddiaları gündeme gelmişti. Bir hafta boyunca sosyal medyanın en çok konuştuğu konular arasında yer alan skeç, dün akşam izleyiciyle buluştu.

Skeçte Aziz Aslan'ın canlandırdığı Bakan Nebati'nin, kendisine sorulan sorulara verdiği cevaplar sosyal medyada gündem oldu, skeç büyük beğeni topladı. Programın sosyal medya hesabından paylaşılan skeci alıntılayan Bakan Nebati, skeçle ilgili paylaşımda bulundu.

Güldür Güldür'de 'Nureddin Nebati' skeci yayınlandı, Bakan Nebati sessiz kalmadı

BAKAN NEBATİ CEVAP VERDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı Twitter'dan, skece cevap vererek, "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" ifadelerini kullandı.

Güldür Güldür Show'un resmi Twitter hesabından bu paylaşıma cevap geldi. Paylaşımda, "Mizaha yaklaşımınız ve paylaşımınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki skece bekleriz" ifadeleri yer aldı. Bunun üzerine Bakan Nebati, "Elbette, memnuniyetle. İlk fırsatta geleceğim inşallah" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Bakan Nebati'nin ilk mesajına sessiz kalmadı. Kalın, Nebati'nin paylaşımına "Işıltı işte şimdi güldür güldür geldi" yorumunu yaptı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...