Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MSB duyurdu: Turuncu listede aranan terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
MSB duyurdu: Turuncu listede aranan terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Turuncu listede aranan bir teröristin Pençe-Kilit Operasyonlarında etkisiz hale getirilen PKK'lı teröristler arasında yer aldığını duyurdu.

Türk ordusu Pençe-Kilit Operasyonları ile terör örgütü PKK'ya darbe üstüne darbe vurdu. Operasyonlarda toplamda 104 terörist etkisiz hale getirildi ve çok sayıda mühimmat, termörist ini yok edildi. Terör örgütlerine yönelik hem Milli Savunma Bakanlığı hem de İçişleri Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen operasyonlarda teröristler tek tek yok edilmeye devam ediliyor. 

Bu sabah saatlerinden itibaren Milli Savunma Bakanlığının duyurusuna göre toplamda 15 terörist etkisiz hale getirildi. Bakanlığın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yeni duyuruda ise Turuncu kategorideki bir teröristin Pençe-Kilit Operasyonlarında etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

'MİRZA' KOD ADLI TERÖRİST ETKİSİZ

Turuncu listeden bir terörist daha silindi. 18 Mayıs’ta Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde etkisiz hâle getirilen PKK’lı teröristlerden birinin, Turuncu listede aranan “Mirza” kod adlı Ayhan İnalhan isimli terörist olduğu belirlendi.

MSB duyurdu: Turuncu listede aranan terörist etkisiz hale getirildi

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...