Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ'cü Arif Erdem aylar sonra ortaya çıktı! İlk kez görüntülendi

Düzenleyen: / Kaynak: 24 TV
FETÖ'cü Arif Erdem aylar sonra ortaya çıktı! İlk kez görüntülendi

GÜNDEM Haberleri  / 24 TV

Firari FETÖ'cü eski futbolcu Arif Erdem 1,5 yılın ardından New York'ta ortaya çıktı. ABD'nin daha önce yerinin bilinmediğini söylediği firari FETÖ'cü Erdem'in ABD'de olduğu bu fotoğraflarla kanıtlandı.

Türkiye'nin talebi üzerine ABD'nin yerinin bilinmediğini söylediği firari FETÖ'cü Arif Erdem, 1,5 yıl aradan sonra ortaya çıktı ve bir restoranda ilk kez görüntülendi. FETÖ'cü eski futbolcu Erdem New York'taydı ve bir restoranda yemek yerken görüldü. Firari FETÖ'cünün, böylece ABD'de olduğu bir Türk vatandaşının kayda aldığı fotoğraflarla kanıtlanmış oldu. Türkiye, ABD'den FETÖ'cü eski futbolcunun iadesini telp etmiş ancak ABD FTEÖ'cü Erdem'in yerinin bilinmediğini söylemiş ve iade talebi gerçekleşememişti.

EN SON 2020'DE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

FETÖ'cü firari eski futbolcu Arif Erdem, 2020'de eşiyle beraber yemek yerken görüntülendiğini anlayınca bir restorandan çıkarak yeni olduğu anlaşılan lüks bir araçla uzaklaşmıştı.

FETÖ'cü Arif Erdem aylar sonra ortaya çıktı! İlk kez görüntülendiTürkiye'nin talebi üzerine ABD'nin yerinin bilinmediğini söylediği firari FETÖ'cü Arif Erdem, 1,5 yıl aradan sonra ortaya çıktı.

15 TEMMUZA DARBE GİRİŞİMİ SONRASI KAÇTI

 Örgütün futbol yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Arif Erdemin, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası 23 Temmuzda eşi ve iki çocuğuyla İpsala Hudut Kapısından yurt dışına çıktığı belirlendi. 

Türkiyeden beraberinde götürdüğü paralarla önce Yunanistana geçen Erdem, daha sonra ABDye yerleşti.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: 24 TV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...