Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Kimin kaçtığını 15 Temmuz'da gördük

Düzenleyen:
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Kimin kaçtığını 15 Temmuz'da gördük

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'kaçacak' ifadelerine sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun beyanlarının siyaset biçimi değil iftira kampanyası olduğunu belirten Çelik, "Kimin kaçtığını 15 Temmuz'da gördük" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'kaçacak' ifadelerine yönelik AK Parti'den jet bir açıklama geldi. AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'nun ifadelerini sert sözlerle kınadı.

Kılıçdaroğlu'nun beyanlarının bir siyaset biçimi değil ittira kampanyası olduğunu belirten Çelik, Kılıçdaroğlu'nun şimdiye kadar bir sürü temelsiz iddialar ortaya attığını ve açıkladığı belgelerin ise hiçbir siyasi netice doğurmadığını söyledi.

"MİLLETİMİZ KİMİN KAÇTIĞINI GÖRMÜŞTÜR" 

Klıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'kaçacak' ifadesini daha önce de söylediğini hatırlatan Çelik, "Ancak milletimiz 15 Temmuz gecesi kimin tanklara karşı milletiyle beraber direndiğini, kimin de tankların yol vermesiyle kaçtığını görmüştür" ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi:

Kılıçdaroğlu'nun devlet bürokrasisini sürekli olarak tehdit etmesi, Türkiye Cumhuriyeti devletini işlemez hale getirmeye dönük bir teşebbüstür. Bu hiçbir şekilde siyasi bir yaklaşım değil, geçmişte örnekleri görülen bir vesayet arayışıdır.

"MİLLET ODAKLI BİR SİYASET ANLAYIŞINDAN YOKSUNDUR"

Kılıçdaroğlu'nun ülkemizi istikrarsızlaştırmaya dönük beyanları, cılız kalmaya mahkumdur. Bu beyanlar millet odaklı bir siyaset anlayışından yoksundur. Başkalarının dediklerinin kötü bir tercümesidir.

CHP yönetimi, siyasete nefret yazılımı yüklemeye çalışıyor. Bu CHP'ye gönül vermiş vatandaşlarımızın haketmediği bir durumdur. Nefret siyasetine karşı durmaya kararlıyız.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...