Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

580 kişi aktif olarak izleniyor

580 kişi aktif olarak izleniyor

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı’nın, aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi msksadıyla hayata geçirdiği Elektronik İzleme Merkezi, kapılarını bu kez kadın muhabirlere açtı.

Ebru Karatosun | ANKARA

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce sunumda, şiddete uğrayan veya şiddete uğrama tehlikesi bulunan kadınlar, çocuklar, aile bireyleri ve tek taraflı ısrarlı takip mağdurlarının korunmasına dönük yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İnce, şu anda merkezde 580 kişinin aktif olarak 7/24 izlendiğini söyledi. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı Aile İçi ve Kadına Şiddetle Mücadele Şube Müdürü Sibel Özdemir ise kadına şiddeti engellemek için geliştiren Kadın Acil Destek Uygulamasının ( KADES ) bugüne kadar 3 milyon 700 bin kadın tarafından indirildiğini söyledi. Özdemir,  tüm ihbarlara ortalama 5 dakika içerisinde müdahale edildiğini, bugüne kadar yaklaşık 400 bin ihbar alındığını da ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...