Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara merkezli 23 ilde FETÖ operasyonu: 42 gözaltı kararı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ankara merkezli 23 ilde FETÖ operasyonu: 42 gözaltı kararı

GÜNDEM Haberleri  / AA

FETÖ'nün mülki idare yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 42 eski mülki idare amiri hakkında Ankara merkezli 23 ilde gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün mülki idare yapılanmasına yönelik soruşturmada, eski mülki idare amirlerinin, gizli örgüt yöneticileri ile; büfe, bakkal, market gibi umuma açık işyerlerinde bulunan kontörlü sabit hatlar ile operasyonel hatlar üzerinden iletişime geçtikleri belirlendi. 

42 eski mülki idare amiri şüphelinin yakalanması için 23 ilde gözaltı kararı çıkarıldı. Operasyonlarda şimdiye kadar 32 şüpheli gözaltına alındı.  55 eski mülki idare amiri şüphelinin ise Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne müracaat etmeleri tebliğ edildi.

 
Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...