Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beyazıt’taki kanlı çatışmaya ilişkin yeni gelişme: 18 şüpheli tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beyazıt’taki kanlı çatışmaya  ilişkin yeni gelişme: 18 şüpheli tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Fatih’te aralarında husumet bulunan iki esnaf grubu arasında çıkan silahlı çatışmaya ilişkin gözaltına alınan 28 şüpheliden 18'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Söz konusu çatışmanın ortasında kalan Azerbaycan uyruklu Kamran Dadashzade ise başına isabet eden kurşunla ağır yaralanmasının ardından hayatını kaybetmişti.

İstanbul Beyazıt Çadırcılar Sokak'ta Pazartesi günü saat 10.00 sıralarında silahlı çatışma yanmış, 1’i polis 7 kişi yaralanmıştı. Çatışmanın ortasında kalan Azerbaycan uyruklu Kamran Dadashzade ise başına isabet eden kurşunla ağır yaralanmıştı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Kamran Dadashzade tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Alınan bilgiye göre olaya ilişkin gözaltına alınan 28 şüpheliden 18'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

5 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMAYA YÖNELİK YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Savcılığa çıkarıldı. Savcılıktaki ifadelerinin ardından mevcutlu olarak getirilen 28 şüpheliden 21’i ‘kasten öldürme’ ve ‘kasten silahla yaralama’ suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. 1 şüpheli hakkında adli kontrol kararı talep eden Savcılık, firari olan 5 şüpheli hakkında ise tutuklama yönelik yakalama emri talep etti. Savcılıkça 6 şüpheli serbest bırakılırken, tutuklamaya talep edilen 1 şüphelinin ise hastanede polis gözetiminde olduğu öğrenildi.

Tutuklama talepli 21 şüpheliden 18'i ‘kasten öldürme’ ve ‘kasten silahla yaralama’ suçundan çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Firari olan 5 şüpheli hakkında ise tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...