Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gözler Beştepe’de! İşte Kabine toplantısında ele alınacak konular

Düzenleyen:
Gözler Beştepe’de! İşte Kabine toplantısında ele alınacak konular

GÜNDEM Haberleri

Milyonlarca emekli ve memur bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısının ardından yapacağı açıklamaya odaklandı. Kritik toplantıda ele alınacak konular ise 3600 ek gösterge, Suriye operasyonu, kira artışları ve asgari ücrete zam konuları masaya yatırılacak.

Cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün Beştepe’de toplanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak olan Kabine toplantısında konuşulacak en önemli konulardan biri 3600 ek gösterge düzenlemesi. 5 milyonu aşkın memur ve memur emeklilerinin gözü kulağı bu toplantıdan çıkacak olan kararlarda.

3600 EK GÖSTERGE 

Kabine toplantısında 3600 ek göstergeyle ilgili son kararın verilmesi bekleniyor. Ekonomi ağırlıklı bir gündemin olacağı toplantıda masaya gelecek konulardan biri de fahiş fiyat artışları. Enflasyonu düşürmek için izlenen yol haritasının değerlendirilmesi yapılacak.

KİRA ARTIŞLARI 

Kira fiyatlarının düşürülmesi için çalışmalarda gelinen son durum Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktarılacak. Bilindiği üzere 3 bakanlık, uzun süredir kira fiyatlarının düşürülmesiyle ilgili çalışma yürütüyordu.

ASGARİ ÜCRET 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dönemde verdiği müjde sinyalleri,  asgari ücrete zam iddialarını oldukça güçlendirdi. Asgari ücrete zam yapılması durumda nasıl bir tablonun oluşacağı ve ne kadar zam yapılabileceği de kabine toplantısında masaya gelecek.

SURİYE’YE OPERASYON 

Kabinenin en önemli konu başlıklarından biri de Suriye'deki terör örgütlerine yönelik başlatılacak askeri harekat. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin artık geri sayıma geçtiği harekat öncesi, değerlendirmeler bu toplantıda yapılacak.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın, kabine toplantısında askeri harekatla ilgili son hazırlıklara dair bilgiler vereceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...