Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eczacıbaşı Topluluğu'ndan İtalya'da hayatını kaybeden 4 çalışanı için taziye mesajı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Eczacıbaşı Topluluğu'ndan İtalya'da hayatını kaybeden 4 çalışanı için taziye mesajı

GÜNDEM Haberleri  / AA

​Eczacıbaşı Topluluğu'ndan kayıp helikopterin enkazında 7 kişinin cansız bedenine ulaşılmasının ardından açıklama yapıldı. Açıklamada, "Elim bir kaza sonucu hayatlarını kaybeden arkadaşlarımıza, helikopter pilotuna ve diğer yolculara Allah'tan rahmet, başta ailelerine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

İtalya'da geçtiğimiz günlerde kaybolan ve ulaşılamayan helikopterin enkazına ulaşılmış ardından ise helikopter'de bulunan 4'ü Türk 7 kişinin de cenazesi bulunmuştu. 4 Türk çalışanında acı haberi ailelerine giderken çalıştıkları firma olan Eczacıbaşı Topluluğu tarafından acı kayıplara ilişkin taziye mesajı yayımlandı.

Açıklamada, arama ekiplerinin, bugün öğle saatlerinde helikopterdeki 7 kişinin cansız bedenlerine ulaştıklarını duyurdukları bildirildi.

Eczacıbaşı Topluluğu'nun yayımladığı mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri kuruluşumuzda çalışan ve helikopterde bulunan Fabrikalar Direktörümüz Altuğ Erbil, Temizlik Kağıtları Yalova Fabrika Müdürümüz Arif Cez, Yatırım Projeleri Müdürümüz İlker Uçak ve Manisa Fabrika Üretim Yöneticimiz Serhat Kenar'ı kaybetmenin büyük acısı ve üzüntüsü içerisindeyiz. 

Elim bir kaza sonucu hayatlarını kaybeden arkadaşlarımıza, helikopter pilotuna ve diğer yolculara Allah'tan rahmet, başta ailelerine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...