Son dakika! Ankara'da okullar tatil edildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA-İHA
Son dakika! Ankara'da okullar tatil edildi

GÜNDEM Haberleri  / AA-İHA

Ankara'da yarın beklenen yoğun yağış nedeniyle tüm ilk ve orta öğretim kurumlarında eğitime bir gün ara verildi. Söz konusu gelişmenin ardından, Sivas'ın Germenek ilçesinde de eğitime 2 gün ara verildiği açıklaması yapıldı.

Ankara'da birkaç gündür etkisini gösteren, can ve mal kayıplarına yol açan kuvvetli sağanak ve fırtına hayatı zorlaştırmaya devam ediyor. Ekiplerin teyakkuz halinde olduğu ilde eğitime bir gün ara verildi. Söz konusu kararı açıklayan Vali Şahin, ilk ve orta öğretim kurumlarının yarın için tatil olduğunu duyurdu.

OKULLAR İL GENELİNDE TATİL EDİLDİ

Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara'da yarın beklenen yoğun yağış nedeniyle tüm ilk ve orta öğretim kurumlarında eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Son meteorolojik değerlendirmelere göre yarın gün boyu yoğun yağış beklendiğinden öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için ilimiz genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir."

SİVAS'IN GERMENEK İLÇESİNDE DE EĞİTİME 2 GÜN ARA VERİLDİ

Sivas’ın Gemerek ilçesinde etkili olan kuvvetli yağış ve taşkınlar nedeniyle eğitime 2 gün ara verildi.

Konuyla ilgili Sivas Valiliğinin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, “Akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren yağmur yağışı, yer yer taşkın ve bele neden olmuştur. Ekiplerimiz 7/24 esaslarına göre çalışmalarını sürdürmekte olup, çocuklarımızın hava şartlarından olumsuz etkilenmemesi için Gemerek ilçemizde eğitime 2 gün ara verilmiştir” denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA-İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...