Şimdi Yunan düşünsün! KKTC'de nefes kesen dev tatbikat

Düzenleyen:
Şimdi Yunan düşünsün! KKTC'de nefes kesen dev tatbikat

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, KKTC'de konuşlu 230’uncu Mekanize Piyade Alay Komutanlığı'nın Erken Müdahale Kuvveti Tatbikatı icra ettiğini duyurarak fotoğraflar paylaştı.

Türkiye hem terörle hem de uluslarası hukuk çerçevesinde Akdeniz ve Ege’deki haklarını korumak için mücadele ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın operasyon sinyali vermesinin ardından PKK/YPG’yi korku sardı. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Killit Operasyonu ile PKK teröristleri tek tek yok edilirken Suriye'nin kuzeyindeki hainler için de hazırlıklar sürüyor.

Şimdi Yunan düşünsün! KKTC'de nefes kesen dev tatbikat

Türkiye'nin deniz sınırlarında ise Kuzey Kıbrıs Rum Yönetimi ile Yunanistan'ın, tehditkar ve tahrik edici tutumları devam ediyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis geçtiğimiz günlerde ABD’de, Türkiye’ye ‘F-16 uçaklarının satılmaması’ için lobi yapmış ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gerekli cevapları almıştı.

Şimdi Yunan düşünsün! KKTC'de nefes kesen dev tatbikatMilli Savunma Bakanlığı, KKTC'de konuşlu 230’uncu Mekanize Piyade Alay Komutanlığı'nın Erken Müdahale Kuvveti Tatbikatı icra ettiğini duyurarak fotoğraflar paylaştı.

 

İki ülke arasında son olarak Yunan hükümetinin, Ege'de silahsız statüdeki adalara silah ve asker konuşlandırmaya başlaması ipleri iyice gerdi.

ŞİMDİ YUNANİSTAN DÜŞÜNSÜN

Bu kapsamda Türkiye'ye yönelik tehditlere karşı her daim hazır olmak için kahraman Mehmetçik'in tatbikatları da devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde başarı ile icra edilen Efes-22 tatbikatından sonra KKTC'de de Erken Müdahale Kuvveti Tatbikatı icra edildi.

Şimdi Yunan düşünsün! KKTC'de nefes kesen dev tatbikat

KKTC’DE ‘ERKEN MÜDAHALE KUVVETİ TATBİKATI’

Konuya ilişkin açıklama, Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapıldı. Açıklamada, "28’inci Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı / KKTC 230’uncu Mekanize Piyade Alay Komutanlığı tarafından “Erken Müdahale Kuvveti Tatbikatı” icra edildi." denildi.



 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...