Pençe-Kilit'ten acı haber! Yaralanan 1 asker şehit oldu

Düzenleyen:
Pençe-Kilit'ten acı haber! Yaralanan 1 asker şehit oldu

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesine açılan taciz ateşinde yaralanan asker şehit olduğunu duyurdu.

Pençe-Kilit'ten bu kez acı haber geldi. Pençe Kilit operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucunda bir askerimizin şehit olduğu öğrenildi. Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı açıklama yaptı.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada operasyon bölgesinde 16 Haziran 2022 tarihinde bir üs bölgesine  bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucunda kahraman askerimiz P.Uzm.Çvş. Kadir KEMİK'in yaralandığı ve derhal hastaneye sevk edildiği ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu kaydedildi.

Bakanlığın açıklamasında şu ifadelerede yer verildi:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." 

Pençe-Kilit'ten acı haber! Yaralanan 1 asker şehit oldu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...