Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a rest: Başının çaresine baksın

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a rest: Başının çaresine baksın

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı çıkışı gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan Atina ile Ege Adaları arasındaki gerginlik ile ilgili sorulan soruya 'Dürüst siyasetçi karşımda olmadığı sürece görüşmeyeceğimi söyledim. Yunanistan başının çaresine baksın." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışı önemli açıklamalarda bulundu.Adalar konusunda Yunanistan ile yaşanan gerilimle ilgili Miçotakis'le görüşüp görüşmeyeceği sorusuna net cevap veren Erdoğan, "Dürüst siyasetçi karşımda olmadığı sürece bunlarla bir daha görüşmeyeceğimi ve Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey toplantılarımızı söyledik. Yunanistan başının çaresine baksın" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

'YUNANİSTAN BAŞININ ÇARESİNE BAKSIN'

"Sürece yönelik tepkileri ortaya koydum. Dürüst siyasetçi olmazsa bunlarla bir daha görüşmeyeceğimizi. Yunanistan'la toplantı yapmayacağımızı söyledik. Bundan sonra başının çaresine baksın.

VELİAHT PRENS SELMAN'IN ZİYARETİ

Çarşamba günü Veliaht Prens Selman'ı Külliye'de kabul edeceğiz. Gerek ikili gerek heyetler arası görüşmelerimizi yapacağız. Türkiye Suudia Arabistan ilişkilerini çok daha ileri seviyede nelere taşıyabiliriz, bunları değerlendirme fırsatı bulacağız."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...