Dosta güven, düşmana korku veren görüntüler! Ay ile PÖH'ün muhteşem manzarası

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dosta güven, düşmana korku veren görüntüler! Ay ile PÖH'ün muhteşem manzarası

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Muş’ta terörle mücadelede ön safta yer alan Polis Özel Harekat’ın (PÖH) gece nöbetinde aya yansıyan silüeti, dosta güven düşmana korku veriyor.

Genel güvenliği tehdit eden silahlı ve tehlikeli şahısları yakalamak, etkisiz hale getirmek, terör örgütlerinin gerçekleştirdiği silahlı eylemler ile eylemleri yapan teröristleri engellemek gibi görevleri bulunan Özel Harekat Polisi son yıllarda birçok gencin hayalini kurduğu meslek haline geldi. Terörle mücadelede ön safta yer alan polis özel harekat (PÖH) timleri, her koşulda göreve hazır.

GÖRÜNTÜLER HAYRAN BIRAKTI

Muş’ta tesis edilen huzur ve güven ortamının en üst seviyede devam etmesi çerçevesinde Üçevler uygulama noktasında nöbet tutan PÖH ekiplerinin ay önündeki silüeti hayran bıraktı.

İç güvenlik operasyonları noktasında terör unsurlarına göz açtırmayan PÖH’ler, 7 gün 24 saat esasına göre vatan nöbetini sürdürüyor. Zorlu coğrafya ve iklim şartlarına sahip bölgede 7 gün 24 saat elleri tetikte görev yapan timler, terörle mücadelenin yanında kentin asayişi ve huzuru için de çalışıyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...