Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti'den Pınar Gültekin davası kararına ilişkin açıklama

Düzenleyen:
AK Parti'den Pınar Gültekin davası kararına ilişkin açıklama

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pınar Gültekin cinayeti davasında verilen kararla ilgili ''Mahkemelerin eksik ya da yanlış bulduğumuz kararlarının yeniden değerlendirilmesi için yargının kendi mekanizmaları ve süreçleri vardır. Hukuki süreç devam ediyor.' ifadelerini kullandı.

2020 Temmuz ayında Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i vahşi bir şekilde öldüren sanık Cemal Metin Avcı için görülen davada katile ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmişti. Dava devam ederken Avcı için verilen müebbet hapis cezası, haksız tahrik indirimiyle 23 yıla indirildi. 

Karara başta sosyal medya olmak üzere birçok isim ve STK'dan itiraz bgelirken bir açıklamada AK Parti'den geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik,  karara ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

''Mahkemelerin eksik ya da yanlış bulduğumuz kararlarının yeniden değerlendirilmesi için yargının kendi mekanizmaları ve süreçleri vardır. Yargı mekanizması kararların en isabetli şekilde tamamlanması için kendi içinde değerlendirme süreçlerini hukuka uygun şekilde çalıştırmaktadır.

'HUKUKİ SÜREÇ DEVAM ETMEKTEDİR'

Hukuki süreç devam etmektedir. Yargı mekanizması çalışmaktadır. Yeniden değerlendirme süreçleri hukuk içinde bellidir. Hukuki süreçleri hassasiyetle takip edeceğiz.''

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...