Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

EPDK'dan elektrik zammı ile ilgili açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
EPDK'dan elektrik zammı ile ilgili açıklama geldi

GÜNDEM Haberleri  / AA

EPDK Başkanı Yılmaz son günlerde ortaya atılan elektrik zammı iddialarına ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Başkan Yılmaz; "Kurumumuzun gündeminde elektrikte herhangi bir tarife değişikliği yok" dedi.

Elektriğe temmuz ayı itibariyle yüzde 30 zam geleceği yönünde iddialar ortaya atıldı. Bununla ilgili Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz'dan açıklama geldi. Ankara'da geçen Perşembe günü düzenlenen Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) 14'üncü Sektör Değerlendirme Toplantısı öncesinde elektrik dağıtım şirketlerinin patron ve yöneticileri, Enerji Tabii Kaynaklar Fatih Dönmez ile kahvaltıda bir araya gelmişti. Toplantıda elektrik dağıtım şirketlerinin zam talebinde bulunduğu iddia edilmişti. Bir çok yerde ortaya atılan iddiaya ilişkin yetkili isimden açıklama geldi.

TARİFEDE DEĞİŞİKLİK YOK

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrik fiyatlarına yüzde 30 oranında zam yapılacağı iddiasını değerlendirdi. Söz konusu iddianın gerçeği yansıtmadığını belirten Yılmaz, "Kurumumuzun gündeminde elektrikte herhangi bir tarife değişikliği yok. Vatandaşlarımızın böylesi mesnetsiz haberlere itibar etmemesini rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...