Amanos Dağları'nda PKK'ya ağır darbe! Sığınakları imha edildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Amanos Dağları'nda PKK'ya ağır darbe! Sığınakları imha edildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Osmaniye'de, "Eren-Abluka 12 Şehit Jandarma Onbaşı Mustafa Kandemir" operasyonu dahilinde Amanos Dağları'nda PKK'lı teröristlerin kullandığı belirlenen sığınakta yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Terör örgütü PKK'ya hem yurt içinde hem de sıırlarımızda darbe vurulmaya devam ediliyor. 'Eren Abluka' operasyonları ile bölücü terör örgütü mensupları ve inleri tek tek tespit ediliyor ve bombardımana tutuluyor. Amanos dağlarında hain terör örgütü PKK'ya operayson düzenlendi.

 İl Jandarma Komutanlığı komando timleri, terör örgütü PKK'ya yönelik başlatılan "Eren-Abluka 12 Şehit Jandarma Onbaşı Mustafa Kandemir" operasyonu kapsamında Amanos Dağları'nda arama tarama faaliyeti gerçekleştirdi. 

SIĞINAK İMHA EDİLDİ

Operasyon sonucu Timlerin yerini belirlediği bir sığınakta,PKK'lı teröristlere ait yaşam malzemeleri ele geçirildi.Delil niteliği taşıyan malzemelere el konuldu, sığınak imha edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...