Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gri kategoriye bir çizik daha! 'Arin' kod adlı terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Gri kategoriye bir çizik daha! 'Arin' kod adlı terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA/AA

Eren Abluka-17 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan operasyonu kapsamında Siirt'te 2 terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen 2 teröristten birinin gri kategoride arandığı ve 'Arin' kod adlı Şükran Alp olduğu belirtildi.

Siirt Pervari Yazlıca (Herekol) Dağı bölgesinde barındığı değerlendirilen teröristlere yönelik 19 Haziran 2022 tarihinde Eren Abluka-17 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan operasyonu düzenlendi, 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

GRİ KATEGORİDEKİ TERÖRİST ETKİSİZ

Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin sözde Botan Eyaleti Herekol Bölgesinde YJA-Star kadın sorumlusu ve mayıncı olarak faaliyet gösteren ve Terör Arananlar Listesi'nde 500 bin liraya kadar ödülle gri kategoride yer alan Arin kod adlı Şükran Alp olduğu belirlendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 2 teröristin etkisiz hale getirilmesiyle 31 Mayıs'ta Pervari'nin Doğan köyü kırsalında teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Ercan Özcan'ın kanının yerde kalmadığı ifade edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...