Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'helikopter' göndermesi! 'Ben sizi yukarı baktırmayacağım'

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'helikopter' göndermesi! 'Ben sizi yukarı baktırmayacağım'

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangın bölgesinde helikopter olmadığını söylerken üzerinden helikopter geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "İlk müdahale 3 helikopter ve 2 uçak ile gerçekleştirildi. Ben sizi yukarıya baktırmayacağım" dedi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde  21 Haziran'da çıkan yangın 3 gün sonra söndürülebilmiş veyangının 4 bin 500 hektar alanaı etkilemiş, adeta kül etmişti. Marmaris'teki yangına müdahale yapılırken bölgeye giden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, hükümete eleştirilerde bulunarak yagında kullanılacak helikopter olmadığnı söylemişti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise dün öğle saatinden sonra Muğla'nın Marmaris ilçesine gelerek Hisarönü Mahallesi Değirmenyanı mevkisindeki Yangın Koordinasyon Merkezinde çok önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgeye giderek helikopter eleştirisi yapan Kıulıçdaroğlu'na göndermede bulundu.

'SİZİ YUKARI BAKTIRMAYACAĞIM'

Yangına müdahale için geçen helikopterlere CHP kurmaylarının bakışını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk müdahale 3 helikopter ve 2 uçak ile gerçekleştirildi. Bakın, ben sizi yukarıya baktırmayacağım. Siz bana bakın çünkü yapılması gereken neyse bunların hepsi anında gerçekleşti, yapıldı." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu ifadeleri sonrası etrafında bulunan yetkililerin gülümsediği görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...