Sağanak nedeniyle çay taştı, Kastamonu-Ankara kara yolu çöktü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Sağanak nedeniyle çay taştı, Kastamonu-Ankara kara yolu çöktü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Sağanak nedeniyle çayın taşması sonucunda, Kastamonu-Ankara kara yolunda çökme meydana geldi. Bölgede trafik tek şerit üzerinden sağlanıyor.

Kastamonu'da etkili olan sağanak nedeniyle Karasu Çayı taştı. Çayda oluşan taşkın sonucu, Kastamonu-Ankara kara yolunun bir bölümünde çökme yaşandı. 

Sağanak nedeniyle çay taştı, Kastamonu-Ankara kara yolu çöktü

TRAFİK TEK ŞERİTTEN SAĞLANIYOR

Kentte gece başlayan sağanak nedeniyle Karasu Çayı taştı. Su, Çatören mevkisinde Kastamonu-Ankara kara yolunun bir bölümünün çökmesini yol açtı. Trafik ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı bölgede ulaşım, kontrollü olarak tek şeritten sağlanıyor.

SEL BİR KÖYÜ YUTTU

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine bağlı İlişi köyünde meydana gelen selde yıkılan yerler havadan görüntülendi.

Bozkurt ilçesine bağlı İlişi köyü şiddetli yağışlar nedeniyle sel suları altında kaldı. Yaklaşık 40 hanede vatandaşların mahsur kaldığı köyde sular altında kalan enkaz alanları dron ile havadan görüntülendi. Köyde bedensel engelli bir vatandaş da Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından sedye ile birlikte helikoptere bindirilerek güvenli alana taşındı.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...