İzmir'de deniz yoluyla yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ şüphelileri yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir'de deniz yoluyla yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ şüphelileri yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir’den deniz yoluyla yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ şüphelileri eski Doç. Dr. Ş.A. ve eski öğretmen M.G. ile olayın organizatörü olduğu tespit edilen H.K. ve B.K. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

İzmir il Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbari çalışmalar sonucunda bir grup FETÖ terör örgütü üyesinin Menderes ilçesinde bulunan Azmak Koyu mevkiinden deniz yolu ile yurt dışına kaçacakları bilgisi üzerine harekete geçti.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının koordine ve talimatları doğrultusunda operasyon düzenleyen İzmir İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, MİT Bölge Başkanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Gümüldür açıklarında 'Kardelen' isimli tekne ile kaçmaya çalıştıkları esnada 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan aranan eski Doç. Dr. S.A. ve eski öğretmen M.G. isimli şüpheliler ile olayın organizatörü olduğu tespit edilen H.K. ve B.K. isimli şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerin adli işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

İzmir'de deniz yoluyla yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ şüphelileri yakalandı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...