Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa’daki mitingi iptal etme nedeni belli oldu

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bursa’daki mitingi iptal etme nedeni belli oldu

GÜNDEM Haberleri

Miting için Bursa'ya gitmesi planlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programını ileri atmasının sebebi belli oldu. Erdoğan'ın soğuk algınlığı geçirdiği ve bu yüzden mitingi iptal ettiği belirtildi.

Bursa'da özel ve kamu kurumlarının yatırım açılışları, T2 tramvay hattının hizmete alımı ve miting için Bursa'ya gelmesi planlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mitingi ertelmiş ve haberi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan duyurmuştu. Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa’da 2 Temmuz’da başta T2 tramvay hattının hizmete alımı olmak üzere açılış ve miting programının ileri bir tarihe ertelendiğini açıklamıştı.

AÇILIŞLARI BİNALİ YILDIRIM YAPTI

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistemi kentin kuzeyiyle buluşturduğu ‘Kent Meydanı-Terminal tramvay hattı, düzenlenen törenle hizmete girdi.  Kent Meydanı’na kadar tramvayı süren Binali Yıldırım’ın yanı sıra burada düzenlenen törene, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir, Bursa Milletvekilleri ve çok sayıda Bursalı katıldı.

ERDOĞAN'IN KATILMAMA SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programını iptal edilmesi ise merak edilen  Konu ile ilgili AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen'den geldi. Bursa'daki yerel televizyon kanalına açıklamalarda bulundu. Özen, Erdoğan'ın "soğuk algınlığı" nedeniyle programlara katılamadığını söyledi.

Özen, açıklamasına şu sözlerle devam etti:

"Bugün gelen haberle soğuk algınlığı nedeniyle sayın Cumhurbaşkanımızın ziyaretinin ileri bir tarihe ertelenmesi söz konusu oldu. Tabi sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığı her şeyden önemli. Bu anlamda en kısa sürede sağlığına kavuşacağını ümit ediyorum."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...