Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kamuya 374 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atanacak

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kamuya 374 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atanacak

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 5 Temmuz 2022’de kamu kurum ve kuruluşlarındaki 374 kadroya şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması yapılacak.

Kamuda şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının ataması için yarın büyük gün. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın katılımıyla şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının eğitim durumlarına göre kamuya atanması töreni yarın yapılacak.

NOTER HUZURUNDA 374 KİŞİ ATANACAK

Noter huzurunda yapılacak atamayla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki avukat, arkeolog, büro personeli, çocuk eğiticisi, çocuk eğitimcisi, diyetisyen, eczacı, fizyoterapist, hemşire, Kur’an kursu öğreticisi, mimar, mühendis, öğretmen, redaktör, sağlık memuru, sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni, teknisyen, tekniker, veteriner hekim, hizmetli ve sürekli işçi kadrolarına 374 kişi atanacak.

TOPLAMDA 47 BİN 437 KİŞİ ATANMIŞ OLACAK

Atamayla bugüne kadar kamuda istihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakını sayısı 47 bin 437'ye ulaşacak.

Atama sonuçları aynı gün saat 18.00 itibarıyla https://sosyalatama.aile.gov.tr/ adresinden öğrenilebilecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...