Beykoz'daki yangınla ilgili 1 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beykoz'daki yangınla ilgili 1 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Beykoz'da önceki gün meydana gelen orman yangını ile ilgili yürütülen çalışmalarda 1 kişi “şüpheli” olarak yakalandı. Ormanlık alandaki anız bölgesinde yapılan kaynak çalışması sırasında kıvılcım çıktığı bildirildi. Konuya ilişkin yakalanan şüpheli ise gözaltına alındı.

Son dönemlerde yurun özellikle Akdeniz, Ege ve Marmara bölgesidne çıkan yangınlar vatandaşların paniğe kapılmasına neden olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Beykoz Baklacı Mahallesi sınırında bulunan ormanlık alanda önceki gün öğle saatlerinde yangın çıkmış, çevredekilerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekipleri sevk edilmişti.

 Uçak ve helikopterle alevlere müdahale edilerek yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alınmıştı.

1 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Mevsimsel şartlardan dolayı olası orman yangınlarına karşı önlemlerini artıran İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, havadan ve karadan yapılan denetimlerde Pazar günü Baklacı Mahallesi sınırında bulunan ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin bir şüpheli tespit etti. 

Söz konusu ormanlık alanın sınırında şüpheli davranışlar sergileyen B.N. adlı zanlı polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen B.N.’nin, çıkan yangında parmağı olup olmadığı araştırılıyor. Yangının ise ormanlık alandaki anız bölgesinde yapılan kaynak çalışması sırasında kıvılcım çıktığı öğrenildi.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...