Ordu'da sosyal medyadan çirkin paylaşım yapan 2 doktor açığa alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ordu'da sosyal medyadan çirkin paylaşım yapan 2 doktor açığa alındı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ordu’da, sosyal medya hesaplarından görev yaptıkları ilçelerdeki vatandaşlar hakkında çirkin paylaşımlarda bulunan doktorların açığa alındığı ve haklarında idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Sosyal medya üzerinden görev yaptıkları ilçenin vatandaşları için paylaşım yapan doktorlar için harekete geçildi. Gürgentepe Devlet Hastanesi'nde görev yapan pratisyen hekim U.G., sosyal medya hesabından ilçedeki hastalar hakkında çirkin ve küfürlü paylaşımda bulundu. 

PAYLAŞIMI TEPKİLERE NEDEN OLDU

U.G. isimli doktorun paylaşımına, Gölköy Devlet Hastanesi'nde görev yapan bir başka pratisyen hekim S.G. de yorum yaparak, çirkin bir şekilde cevap verdi. İlçelerde görev yapan doktorların bu yazışmaları sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkilere neden oldu. 

AÇIĞA ALINDILAR

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü tarafından U.G. ile S.G. hakkında idari soruşturma başlattı. Açığa alınan iki doktor için bakanlıktan müfettiş talep edildi.

Ordu'da sosyal medyadan çirkin paylaşım yapan 2 doktor açığa alındıİki doktorun tepkilere neden olan paylaşımları

Ordu'da sosyal medyadan çirkin paylaşım yapan 2 doktor açığa alındı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...