Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şiddet gördüğü eşi cinayetten cezaevine girdi: Sinir krizi geçiren kadın eşyaları pencereden aşağı attı

Düzenleyen:
Şiddet gördüğü eşi cinayetten cezaevine girdi: Sinir krizi geçiren kadın eşyaları pencereden aşağı attı

GÜNDEM Haberleri

Şişli’de sinir krizi geçiren bir kadın güpegündüz evdeki eşyalarını pencereden aşağıya attı. Kadının şiddet gördüğü kocasının cinayetten cezaevine girdiği için sinir krizi geçirdiği belirtildi.

Şişli Mecidiyeköy’de saat 15.00 sıralarında medyana gelen olay çevredekiler tarafından kaydedildi. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz pazar günü polis ekipleri tarafından bir cinayet olayına karıştığı iddiasıyla yere yatırılarak kelepçelendikten sonra gözaltına alınan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şiddet gördüğü eşinin cezaevine girdiğini öğrenen ve çocuklarıyla ortada kalan kadın ise sinir krizi geçirdi. Ne yaptığını bilmeyen kadın evinde bulduğu tabak, çanak, bardak ve benzeri eşyalarını camdan aşağıya attı. Vatandaşların neye uğradığını şaşırdığı olayda, cadde adeta savaş alanına döndü. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

EŞİ CİNAYETTEN CEZAEVİNE GİRDİ, SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, kadını sakinleştirdikten sonra polis otosuyla emniyete götürdü. Emniyette ifadesi aldıktan sonra serbest bırakılan kadının, eşi cezaevine girdiği için çocuklarıyla bir başına kaldığını ve bu yüzden sinirlerine hakim olamayarak olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

ÇOCUKLAR AMCANIN HİMAYESİNDE

Olayı gerçekleştirdiği esnada ise iki kız çocuğundan birini de tokatladığı iddia edilen kadın evine döndü. Çocukların ise amcaları tarafından muhafaza altına alındığı öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...