İçişleri Bakanlığı duyurdu: Eren Abluka-23 operayonu başladı

Düzenleyen:
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Eren Abluka-23 operayonu başladı

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı Diyarbakır'da 620 personelle “Eren Abluka-23 (Lice/Kıralan) Şehit J.Asb.Kd.Çvş.Ümmet UFACIK” Narko Terör operasyonu başlatıldığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; Diyarbakır'ın Lice ve Kıralan bölgelerinde gerçekleştirilen operasyonda, İl Jandarma Komutanlığınca jandarma özel harekat (JÖH), polis özel harekat (PÖH), jandarma komando ve güvenlik korucusu timlerinden oluşan 620 personel 39 operasyonel tim görev alıyor.

Açılamanın devamında, operasyonun ilk gününde, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve Lice Jandarma Komando Alay Komutanlığınca Diyarbakır-Lice ilçesi Kıralan Mahallesi kırsalında 19 ayrı nokta tespit edildiği belirtilirken. bu noktalarda yapılan aramalar sonucunda; 5.247 gr. esrar (3.207 gr. toz, 2.040 gr. kubar),  407.500 kök kenevir bitkisi ve 600 metre sulama hortumu ele geçirildiği açıklandı.

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Eren Abluka-23 operayonu başladı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...