Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tüm ülke Konyalı Latife’yi konuşuyor: Hollanda’da ‘Cesur Anne’ ilan edildi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tüm ülke Konyalı Latife’yi konuşuyor: Hollanda’da ‘Cesur Anne’ ilan edildi!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hollanda Konyalı Latife Peker'i konuşuyor. Oğlunun dükkanına giren satırlı soyguncuya elindeki toz bezi ile püskürten Latife Peker, ülkede "Cesur Anne" olarak ilan edildi.

Hollanda Konyalı Latife Peker’i konuşuyor. Oğlunun dükkanına giren soyguncuya toz bezi ile müdahale eden Türk anne Hollanda basınında geniş yankı buldu.

TOZ BEZİ İLE KOVALADI

Deventer kentinde yaşayan 48 yaşındaki Latife Peker, temizlik yaptığı sırada fırına giren satırlı soyguncuyu toz bezi ile kovaladı. Latife Peker, kasadaki parayı çalmaya çalışan satırlı soyguncuyu temizlik malzemesi şişesiyle döverek uzaklaştırdı.

MÜŞTERİ HIRSIZI GÖRÜNCE KAÇTI

Üç çocuk annesi Peker yaşananları anlattı, “İçeriye giren biri kasaya yöneldi. Elimde temizlik bezi ve cam silme deterjanı vardı. Bez ile hamle yaptıktan sonra boğuşmaya başladım. O sırada içeriye bir müşteri girdi. Onu da görünce kaçmaya başladı. "

ELİNDE SATIR OLDUĞUNU FARK ETMEDİ

"Aniden gelişti. Elinde satır olduğunu fark etmedim. Ölüm aklıma gelmedi" dedi. Soyguncunun bir an önce yakalanmasını istediğini belirtti.

HOLLANDA’DA “CESUR ANNE” İLAN EDİLDİ

Üç çocuk annesi olan Konyalı anne yaptığı hareketle ülkede "Cesur Anne" olarak ilan edildi. Latife Peker, yaşanan olay konusunda polisin geniş çaplı soruşturma başlattığını söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...