Ümit Özdağ Suriyeli sığınmacıdan aldığı cevapla şoke oldu!

Düzenleyen:
Ümit Özdağ Suriyeli sığınmacıdan aldığı cevapla şoke oldu!

GÜNDEM Haberleri

Kilis'te esnaf ziyaretinde bulunan ve esnaflara nereli olduğunu soran Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir esnafın sorusuna verdiği cevapla geri adım atmak zorunda kaldı.

Suriyeli sığınmacılara yönelik ırkçı çıkışları ile gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Kilis ziyaretinde bir esnafla arasında geçen diyalog dikkat çekti.

Suriyelilerin yoğunlukta yaşadığı yerlere giderek kendilerini 'Zafer Turizm'le Suriye'ye göndereceklerini söylen ve sığınmacıları rencide eden Özdağ, skandal bir diyaloğa imza attı. Kilis'te girdiği bir dükkandaki esnafa nereli olduğunu soran Özdağ aldığı cevapla şoke olup, geri adım atmak zorunda kaldı. 

"SURİYELİ'YİM TÜRKMENİM"

Esnafa "Nerelisin sen?" sorusunu yönelten ve "Suriyeliyim, Türkmenim" cevabını alan Özdağ, "Ha sen Türkmensin. Bizdensin. Sende sorun yok." diye karşılık verdi. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...