MSB duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
MSB duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

Mehmetçik, terörle mücadeleye ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız. Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek" ifadeleri kullanıldı.

MSB duyurdu: Pençe-Kilit bölgesinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

ŞIRNAK VE SİİRT'TE EREN ABLUKA-27 OPERASYONU BAŞLADI

Öte yandan İçişleri Bakanlığı, Şırnak ve Siirt'te bin 377 personelin katılımıyla "Eren Abluka-27 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan Operasyonu"nun başlatıldığını açıkladı

Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde düzenlenen operasyonda, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı, Şırnak ve Siirt İl Jandarma Komutanlıklarına bağlı jandarma komando, jandarma özel harekat (JÖH) ve güvenlik korucu timi, Şırnak ile Siirt İl Emniyet müdürlüklerine bağlı polis özel harekat (PÖH) timlerinden oluşan bin 377 personel, 106 operasyonel tim görev alıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...